Wat is het mooiste of leukste compliment dat je ooit heb gehad?

  Wat is het mooiste of leukste compliment dat je ooit heb gehad?

  7 reacties

  1. author

   Goed om daar af en toe aan herinnerd te worden. Mooi maar lastig compliment dat ik kreeg: het volledige vertrouwen van een jong, Syrisch gezin. (zie dat maar eens waar te maken :)

  2. author

   ik geef je graag een compliment voor je artikel. Velen zijn snel geneigd om anderen af te breken, het zou meer moeten gebeuren dat mensen complimentjes geven.

  3. author

   Leuk onderwerp, iets om bij stil te staan en wat vaker te doen. Wist je dat we een Nationale Complimentendag hebben in NL = jaarlijks op 1 maart.

  4. author

   Mooi onderwerp en artikel! Mijn kinderen geef ik vaak en graag een compliment. Het mooiste compliment dat ik ooit gekregen heb is dat men zichzelf kon zijn bij me. Jij krijgt mijn compliment voor je schitterende foto!

  5. author

   Sorry maar daar kan ik echt niet uit kiezen , zoveel complimenten. Maar complimenten op dingen die ik doe of gedaan heb vind ik leuker dan goh wat zie je er goed uit.

  6. author

   Leuk artikel! Mijn complimenten ;-) Ik ben met je eens dat mensen wat vaker complimenten zouden mogen geven. Het lijkt voor veel mensen helaas makkelijker om kritiek te uiten. Ik zou zo 1, 2, 3 niet weten wat het mooiste compliment is dat ik ooit heb gekregen...

  7. author

   Elke dag krijg ik wel een complimentje of geef ik er een paar. Mijn hond leert elke dag weer nieuwe dingen en als hij iets goed doet, dan complimenteer ik haar daar voor. Mijn man helpt me met van alles in huis en buitenshuis, daar bedank ik hem voor, maar complimenteer ik hem ook voor, want je zult maar steeds klaar moeten staan voor een zieke vrouw. Ik complimenteer de buurvrouw voor het mooie uitzicht wat ze ons gegeven heeft door een boom weg te halen. Niet dat we erom gevraagd hebben hoor, maar gewoon, omdat ze er zelf last van had. En zo ga ik straks naar het ziekenhuis, waar ik vast complimenten ga geven aan verpleging en artsen. Ik krijg ze ook, van mijn man, van anderen, die vinden dat ik het goed doe, mensen die me bewonderen om mijn moed, ook al ben ik helemaal niet zo moedig, maar ik zie de complimenten wel en dat maakt je sterker, daarom geef ik ze zelf ook graag.

  Laat een reactie achter