Je bent ook een echte huismus

  Je bent ook een echte huismus

  7 reacties

  1. author

   Een echte huismus ben ik op zijn tijd om daarnaast heerlijk door de natuur te fladderen ;-)

  2. author

   De kunst is om je huis en je eigen omgeving zo in te richten dat je je er prettig voelt. Gefladderd ben ik meer dan genoeg in mijn leven.

  3. author

   Ik ben ook een echte huismus... misschien heeft het met de leeftijd te maken, misschien verkies ik gewoon mijn eigen habitat boven de rest van de wereld, die er voor mij steeds vreemder gaat uitzien.

  4. author

   Een huismus, altijd al geweest. Over de wereld fladderen heb ik ook veel gedaan, maar na een week of wat verlangden ik altijd weer naar thuis.

  5. author

   Leukeverzonnen, die benaming: fladdervogeltje. En het dekt de lading eigenlijk uitstekend. Zelf rangschik ik me absoluut onder de huismussen, altijd geweest en dat zal wel altijd zo blijven. Maar zelfs (huis-) mussen trekken er natuurlijk wel eens op uit, om dan weer snel naar het eigen huis terug te keren.

  6. author

   Wij houden ven reizen, we maken ook graag kleine uitstapjes en we wandelen graag. Maar na elke reis verlangen we om terug thuis te zijn. Het doet zo goed om dan weer in eigen bed te slapen en THUIS te komen. Oost west, thuis best!

  7. author

   Leuk geschreven, ik ben ook best een huismus, maar af en toe even eruit is ook heerlijk ;-)

  Laat een reactie achter