Inpakken en wegwezen

  Inpakken en wegwezen

  5 reacties

  1. author

   Ik heb al jaren lijsten opgeslagen in mijn pc onder de naam 'reislijst'. Het bestand bestaat uit 3 lijsten: - citytrip - zomerreis (Spanje, Frankrijk ...) - verre reizen (dat was vooral vroeger nodig - toen maakten we verre reizen, Azië, Cuba, Egypte ....) Er kan wel elk jaar iets bijkomen of wegvallen en dat wordt dan veranderd en opgeslagen. Wij gingen dit jaar naar Spanje - een paar weken vooraf print ik de lijst uit en pas ik aan waar nodig. goede reis gewenst :-)

  2. author

   Juist. Ik neem alleen maar dingen mee terug waarvan ik zeker weet dat ik ze nog eens nodig heb, of die zo mooi zijn dat ze als souvenir kunnen doorgaan. Ik ken mensen die, als ze op vakantie gaan, de koffer zo volproppen met spullen (die ze dan achteraf gezien niet eens nodig hebben) dat ze op de terugreis geen plaats meer hebben voor al die leuke dingen die ze daar tegengekomen zijn.

  3. author

   En wat je na de vakantie thuis niet nodig hebt bij vertrek weer achterlaten, menig kamermeisje is blij met bv de toiletartikelen die je laat staan.

  4. author

   Alleen het allernodigste meenemen en met een halflege koffer vertrekken. De rest ter plaatse kopen. Heb ik altijd zo gedaan.

  5. author

   Goede reis gewenst.

  Laat een reactie achter