Alleen het resultaat telt

  Alleen het resultaat telt

  13 reacties

  1. author

   Die maffe schrijfopdrachten waren voor mij vaak de stok achter de deur die ik nodig had. En het jureren was meestal ook een feestje. ☺☺

  2. author

   O Ja!!! geweldig!!! Prachtig geschreven en spannend en ik mis dit zo..dank voor het opnieuw plaatsten. Herinner me jouw altijd goede wedstrijd deelname nog wel. Koester die herinnering en mooi om ze zo weer terug te lezen.

  3. author

   Stiekem lees ik nog wel eens oude opdrachten en juryrapporten. Daar word ik altijd wel vrolijk van. Ik heb inderdaad heel wat juweeltjes gezien in die tijd.

  4. author

   Waar is de tijd. Er zijn toen zoveel prachtige verhalen geschreven.

  5. author

   Dankjewel! Ik weet het zelf ook niet meer. Iets van een geheime identiteit of 'kruip in de huid van'. Het staat me niet allemaal meer 100 % bij.

  6. author

   Heb nog net een staartje van de schrijfopdrachten mee mogen maken. Ben al geen ster en vond het heel moeilijk om een verhaal met een bepaald thema en ook nog eens de verplichte woorden te schrijven. Weet niet wat toen de opdracht was, maar ik vind het een spannend en goed verhaal.

  7. author

   Ah, de onderstrepingen zijn niet meegeëxporteerd. Even toegevoegd. Nee, het is geen toeval. Ik moest dit snel schrijven en toen kreeg ik het idee om een knipoog te geven richting de 'Vincke en Verstuyft'- misdaadromans van Jef Geeraerts. Daarom een Belgische setting. Zijn roman 'Dossier K' en 'De PG' gaan ook over de Albanese mafia. En in 'Z17' is de hoofdpersoon een undercover- agent van een elite-eenheid van de toenmalige Rijkswacht. Ik weet van hem dat hij altijd zeer uiitgebreide research deed. Daar kan ik nog een hoop van leren.

  8. author

   Deze kende ik niet. Volgens mij heb ik je alleen als jurylid meegemaakt. Ik mis de onderstreepte woorden in de tekst: dan zou ik er nog meer bewondering voor hebben. Is het toeval dat dit verhaal in Brussel speelt, trouwens?

  9. author

   Thanks! Ik twijfel over de taxirit. Zou ik achteraf nooit doen. Ook denk ik niet dat het realistisch is dat alle bieders elkaar zien. En dat een topcrimineel zich daar persoonlijk voorstelt. Ook het gedoe met de GPS wijt ik aan mijn gebrek aan technische kennis. Ik weet gewoon te weinig van surveiilance en counter-surveillance.

  10. author

   Op zich een prima verhaal. Is niets mis mee. Kan zo als aflevering van ,,flikken,, worden gebruikt.

  11. author

   Zonde! Een schrijver moet op zijn woorden letten. Dat blijkt maar weer.

  12. author

   Nope! Ik had niet op het maximum aantal woorden gelet. Tant pis. ☻☻ En wat dat heimwee betreft, daar heb ik de laatste tijd erg veel "last" van. ;-)

  13. author

   Oei, acuut geval van heimwee. Geweldig om weer zo'n verhaal van jou te lezen. Was vast hoog geëindigd. Daar heb ik alle vertrouwen in.

  Laat een reactie achter